Na okraji pralesa

Medan – Bukit Lawang

Napodiv som sa zobudil bez nasledkov z tej cesty, aj keď za prispenia budíkov v mobiloch. Raňajky indonézske, ale niečo sa dalo vybrať – toasty, vajička a trochu ovocia – papaya, melóny. Sprievodca z agentúry sa pripojil načas, odovzdal mi letenku – klasický výmenný obchod, z rúčky do rúčky, a keďže Euro má najmenšiu bankovku 5ku, tak som mu venoval aj tip 2 eurá.
Ráno o 10tej sme sa pohli smer Bukit Lawang.

Medan je tretie najväčšsie mesto v Indonézii (1. Jakarta, 2. Surabaya). Prechádzali sme Medanom snáď hodinu, možno aj viac. Po druhej sme boli na mieste, ubytoval som sa v Ekolodge bungalovoch. Večer o siedmej som sa stretol zo sprievodcom, z ktorého sa „vykľul“ Ali (ten nás pôvodne mal sprevádzať s Milanom) – a to ho Youlhendry nepoznal….

Rámcovo sme si dohodli program, ktorý som oproti pôvodným plánom z cestovky, pozmenil tak, aby vyhovoval hlavnému cielu – fotografovaniu.
Po večeri sme si odskočili na prehliadku Bukit Lawangu – skôr teda miestnych reštauráciách a nakoniec sme to ukončili v karaoke bare, kde nám robili spoločnosť miestne krásavice.

 

Close Menu
Verified by MonsterInsights