Cesta – smer Indonézia

Cesta Viedeň, Abu Dhabi, Taipei, Denpasar, Jakarta, Medan – alebo z lietadla na lietadlo na jeden ťah.

Cesta do Indonézie bola otravne dlhá. Vo Viedni som stretol Čechov, ktorí išli na Bali a ktorí sa budú vracať ten istý deň ako ja. V lietadle predo mnou sedeli chalani z Treksportu – išli do Číny a do Hongkongu vybavovať dodávky. Cesta bola ako obyčajne – medzipristátie v Abu Dhabi, Taipei (odlet znového terminálu) a nakoniec pristátie v Denpasare.

Poznámka na okraj – treba si dať pozor na to, čo si dáte pred odletom za stravu. Nie je nič horšie, ako mať pred odletom niečo, čo produkuje plyny….

Neviem, ako je to možné, ale medzi tými 50timi čakajúcimi nebol problém stretnúť toho môjho. Dal mi letenky a odprevadil ma na domáci odletový terminál. Cestou na vnútroštátny terminál som si vymenil asi 100 Euro a hneď bol zo mňa milionár. Stačí tak málo 🙂 V  hale som viac ako 3 hodiny čakal – odlet do Jakarty bol namiesto o 17:30 až okolo 9tej – jasne, že ďalší let som zmeškal, a tak som si v Jakarte prebukoval letenku a okolo 10tej bol konečne odlet smer Medan.

Na letisku v Medane ma opäť čakali, hneď ma odviezli do hotela (celkom fajn) a tam som si po polnoci konečne ľahol spať. Bolo ta zatiaľ moja najdlhšia cesta na jeden ťah…

Close Menu
Verified by MonsterInsights